Tarieven

Voordelige tarieven

Kinderdagverblijf IKKIE heeft voordelige tarieven. Het uurtarief is € 10,72 voor reguliere opvang bij vaste dagdelen  dit is inclusief alle artikelen die nodig zijn voor opvang op het kinderdagverblijf. De maandprijs voor kinderopvang bij kinderdagverblijf IKKIE is gebaseerd op 11 uur openstelling per dag gedurende 51 weken per jaar gedeeld door 12 maanden per jaar. Zo komt u uit op een gemiddeld maandbedrag waar u kinderopvangtoeslag voor kunt aanvragen.

Tarieven kinderdagverblijf

  Tijden Per maand Per jaar
1 dag per week 07.30 – 18.30 € 501,16 € 6013,92
 
 

Betaling

De facturen worden maandelijks verstuurd en dienen bij reguliere opvang vooruitbetaling te worden voldaan. Bij de flexibele opvang worden de facturen achteraf voldaan. Het overeengekomen bedrag wordt door betaald tijdens ziekte en vakantie van uw kind en op de dagen dat kinderdagverblijf IKKIE is gesloten; dit is al verrekend in de maandprijs. Betaling geschiedt middels een door u afgegeven machtiging voor automatische incasso.

 

Een keer extra opvang nodig?

Als u een keer extra opvang nodig heeft, dan kunt u dit vooraf aanvragen via het ‘extra dagen’ formulier. Uurtarief voor extra uren € 12,09. Extra dagen worden apart verrekend en kan alleen per halve of hele dag afname. Ruilen van dagen kan alleen in overleg en als de bezetting dit toelaat.

 

Minimale afname

De minimale afname bij Kinderdagverblijf Ikkie is minimaal 2 dagen per week.

 

Ruilen bij ziekte voor reguliere opvang

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat uw kind een keer ziek is. Dat is al vervelend genoeg en daarom mag u maximaal 4 keer per jaar een dag in overleg inhalen.