Telefoon: 010-5112007

Kleinschalig en betrokken!

21 mei 2014 | Annebeth | Periode van: april 2013 tot: heden

Vorig jaar is onze zoon naar dit kinderdagverblijf gegaan. Bij de zoektocht naar een prettig KDV, trok ons dit KDV direct aan door de kleinschaligheid en betrokkenheid. Er zijn 4 groepen en voldoende leidsters per groep. Doordat het wat kleiner is ken je snel alle leidsters. En dat vinden we erg prettig. Dagelijks wordt in een leuk schrift van het KDV geschreven hoe het is gegaan en wanneer hij heeft geslapen, wat hij heeft gegeten etc. Onze zoon gaat er 2 dagen per week heen en hij vindt het super!

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, kleinschalig, betrokken, leuke knutsels aangepast aan seizoen en feestdagen

 

Super keuze!

02 mei 2014 | Mariska | Periode van: oktober 2013 tot: heden

Hele goede ervaring met dit kinderdagverblijf!. Lieve leidsters, de kinderen krijgen allemaal de juiste aandacht. Het fijne vind ik dat het zo kleinschalig is, waardoor er een knusse sfeer ontstaat!. Nog een voordeel van Ikkie, zijn de horizontale groepen. Ik raad iedereen deze crèche aan!.
Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

 

Perfecte keuze voor een compacte, liefdevol en gezellige opvang waar alles goed geregeld is

31 maart 2014 | Martin | Periode van: maart 2011 tot: heden
Hele goede ervaring! Leuke sfeer, goede en lieve leidsters die alle aandacht voor het kind hebben en liefde voor het vak. Alle faciliteiten zijn aanwezig en zijn er perfect uit.
Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, -Leidsters hebben liefde voor het vak en je kind, -gezellige compacte ruimtes met alle mogelijkheden.

 

Huiselijke sfeer
28 maart 2014 | Yess | Periode van: januari 2009 tot: maart 2014
Huiselijke sfeer en geen onderdeel van grote keten. Prima crèche!
Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers

 

Super opvang!
24 februari 2014 | Kim | Periode van: januari 2013 tot: heden
Wij hebben zeer goede ervaringen met Ikkie! De leidsters zijn lief en betrokken bij de kinderen. Het kinderdagverblijf is best kleinschalig wat wij ook erg prettig vinden. Een ander groot voordeel vinden wij de horizontale groepen. Kindjes van dezelfde leeftijden bij elkaar. Ook worden de kindjes die kunnen lopen gezellig meegenomen om brood te halen en is er voldoende ruimte om buiten te spelen.
Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers

 

super leuk

10 maart 2013 | dalila | Periode van: mei 2010 tot: heden

Leuke leidster super goed met kinderen. Wij zijn er heel blij mee.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers